Спомен – куќата на Тоше Проески во Крушево низ бројки и слики

Повеќе од 15. 000 илјади посетители ја виделе Спомен – куќата на Тоше Проески во Крушево за само една недела од нејзиното промовирање во

Read more

Готова спомен – куќата на Тоше Проески

Привршуваат работите на спомен-куќата на Тодор Проески, која Министерството за култура ја гради во Крушево, во чест на нашиот прерано починат музички великан. Интегрално

Read more