Детска ликовна изложба „Лидице“ во Скопје

Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија во соработка со Амбасадата на Република Чешка ја организираат Интернационалната детска ликовна изложба „Лидице“, која ќе

Read more