Отворена изложбата „Стари мапи на Македонија 15-20 век“ во Битола

Националната установа Завод и Музеј Битола, во соработка со Археолошкиот музеј на Истра од Пула, денеска (четврток, 15 хоември) во Битола отвори изложба „Стари

Read more