Репертоар на кино Милениум 28.03-03.04 2019

Тековен репертоар за Градското кино Милениум, за периодот меѓу 28 март и 3 април 2019 година… ЧЕТВРТОК (28.03) 15:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ

Read more

Репертоар на кино Милениум 14-20.3.2019

Репертоарот на градското кино „Милениум“ за периодот од 14 до 20 март. Од сабота (16 март), македонскиот филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија“

Read more

Репертоар во Градското кино Милениум 7.3. – 13.3.2019

Репертоар во Градското кино Милениум, во ГТЦ, во периодот 7.3. -13.3.2019 година… ЧЕТВРТОК (07.03) 15:00 – ЧЕТИРИ РАЦЕ (FOUR HANDS)- 94’-ПРЕМИЕРА 17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ

Read more

Репертоар на Драмски театар – Скопје 4-10.3.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 4.3 до 10.3.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави: ден и час: 5.3.2019 (вторник) |

Read more

Репертоар во Градското кино Милениум 28.2 – 6.3.2019

Репертоар во Градското кино Милениум, во ГТЦ, во периодот 28.2 – 6.3.2019 ЧЕТВРТОК (28.02) 15:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE

Read more

Репертоар на Театар „Јордан Х.К-Џинот“ – Велес 26.02 – 02.03.2019

Неделен репертоар на Театар „Јордан Х.К-Џинот“, Велес … • Вторник, 26.02, СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ од Бранислав Нушиќ, режија: Венцислав Ристов, Голема сцена, 20 часот •

Read more

Репертоар на Драмски театар за 25.2-3.3.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 25.2 до 03.3.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави: ден и час: 28.2.2019 (четврток) |

Read more

Репертоар на кино Милениум 21-27.02.2019

Неделен репертоар во градското кино Милениум за периодот 21-27.02.2019 година… ЧЕТВРТОК (21.02) 15:00 – ГУЛАБОТ 78’ 17:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2:

Read more

Репертоар на Драмски театар Скопје 18.02-24.02.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 18.2. до 24.2.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави: ден и час: 19.2.2019 (вторник) |

Read more