Неделен репертоар на Драмски театар 14-20 октомври 2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 14.10.2019 до 20.10.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави: ден и час: 15.10.2018 (вторник) |

Read more

Репертоар на кино Милениум 30.05 – 05.06

Репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ, за периодот меѓу 30 мај и 5 јуни 2019 година… ЧЕТВРТОК (30.05) 08:00-17:00 ОРГАНИЗИРАН НАСТАН ОД ФОНД

Read more

Репертоар на кино Милениум 16.05 – 22.05

Репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ, за периодот меѓу 16 мај и 22 мај 2019 година… ЧЕТВРТОК (16.05) 15:00- ДЕВОЈКА (GIRL)- 105’ -Премиера

Read more

Репертоар на кино Милениум од 2.5 – 8.5.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ за периодот од 2ри до 8 ми мај 2019 година… ЧЕТВРТОК (02.05) 15:00-

Read more

Репертоар на кино Милениум 25.4 – 1.5.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на градското кино Милениум, при МКЦ, во Градскиот трговски центар, за периодот од 25 април до 1 мај 2019

Read more

Репертоар во кино Милениум за периодот 18.04-24.04

Репертоар во Градското кино Милениум во Градскиот трговски центар за перодот 18.04-24.04 2019 година… ЧЕТВРТОК (18.04) 15:15-СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’ -ПРЕМИЕРА

Read more

Репертоар во кино Милениум 11-17 април 2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на Градското кино Милениум во периодот меѓу 11-17 април 2019… ЧЕТВРТОК (11.04) 15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’ 17:30 –

Read more

Репертоар за кино Милениум за 4-10 април 2019

Репертоар на градското кино Милениум за периодот од 4 до 10 април 2019 година… ЧЕТВРТОК (04.04) 15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’-ПРЕМИЕРА 17:30 – ДАМБО

Read more

Репертоар во Кинотека на Македонија за април 2019

Кино репертоар во Кинотеката на Македонија за месец април 2019 година… МЕСЕЦ НА ЕВРОПСКИОТ ФИЛМ 1 АПРИЛ (ПОНЕДЕЛНИК), 18:00 ч. ЛОВЦИ НА ВЕШТЕРКИ (Zlogonje

Read more

Репертоар за април 2019 во ЦК “Григор Прличев” – Охрид

Репертоар за месец април 2019 година во НУЦК “Григор Прличев” – Охрид… ПЕТОК, 05.04.2019 година “АНАЛФАБЕТ”- комедија според Бранислав Нушиќ режија Ѓорѓи Ризески.Играат: Горан

Read more