Репертоар на кино „Милениум“ за 21-27 март

Репертоар на градското кино „Милениум“ за периодот од 21 до 27 март. 

ЧЕТВРТОК (21.03)
15:00 – ТЕГЛА ПОЛНА ЖИВОТ (A JAR FULL OF LIFE)-95’
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА (ПРЕМИЕРА) -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

ПЕТОК (22.03)
15:00 – ТЕГЛА ПОЛНА ЖИВОТ (A JAR FULL OF LIFE)-95’
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА (ПРЕМИЕРА) -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

САБОТА (23.03.)
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)- 3D
13:00 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
15:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

НЕДЕЛА (24.03)
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)- 3D
13:00 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
15:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

ПОНЕДЕЛНИК (25. 03)
15:00 – ТЕГЛА ПОЛНА ЖИВОТ (A JAR FULL OF LIFE)-95’
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА (ПРЕМИЕРА) -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

ВТОРНИК (26.03)
15:00 – ТЕГЛА ПОЛНА ЖИВОТ (A JAR FULL OF LIFE)-95’
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА (ПРЕМИЕРА) -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

СРЕДА (27.03)
15:00 – ТЕГЛА ПОЛНА ЖИВОТ (A JAR FULL OF LIFE)-95’
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА (ПРЕМИЕРА) -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

You May Also Like