Репертоар за кино Милениум за 4-10 април 2019

Репертоар на градското кино Милениум за периодот од 4 до 10 април 2019 година… ЧЕТВРТОК (04.04) 15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’-ПРЕМИЕРА 17:30 – ДАМБО

Read more

Репертоар во Градското кино Милениум 28.2 – 6.3.2019

Репертоар во Градското кино Милениум, во ГТЦ, во периодот 28.2 – 6.3.2019 ЧЕТВРТОК (28.02) 15:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE

Read more