Неделен репертоар на кино Милениум 26.09-02.10.2019

Тековен неделен репертоар на градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 26 септември до 2 октомври 2019 година… ЧЕТВРТОК (26.09) 15:00- КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ

Read more

Репертоар во кино Милениум 18.07 – 24.07.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар во Градското кино Милениум за периодот од 18 до 24 јули 2019 година… ЧЕТВРТОК (18.07) 15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE

Read more

Репертоар во Градското кино Милениум 28.2 – 6.3.2019

Репертоар во Градското кино Милениум, во ГТЦ, во периодот 28.2 – 6.3.2019 ЧЕТВРТОК (28.02) 15:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE

Read more

Премиери и потрага по „Hungover“ ликови во Милениум

Денеска (четврток, 23 мај) во кино Милениум се закажани две премиери на моментално најактуелните филмски наслови „Star trek: Into darkness“(во 20.00 часот) и „Epic“(17.30

Read more