Репертоар на кино Милениум 14-20.3.2019

Репертоарот на градското кино „Милениум“ за периодот од 14 до 20 март.

Од сабота (16 март), македонскиот филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ ќе биде на редовниот репертоар на кино „Милениум“.

ЧЕТВРТОК (14.03)
15:00 – МОРЕ ОД ЖИТО (MARE DI GRANO )- 81’ -ПРЕМИЕРА
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
22.30 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’

ПЕТОК (15.03)
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’- ПРЕМИЕРА
22.30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

САБОТА (16.03)
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)- 3D
13:00 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
15:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

НЕДЕЛА (17.03)
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)- 3D
13:00 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
15:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

ПОНЕДЕЛНИК (18. 03)
15:00 – МОРЕ ОД ЖИТО (MARE DI GRANO )- 81’
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

ВТОРНИК (19.03)
15:00 – МОРЕ ОД ЖИТО (MARE DI GRANO )- 81’
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

СРЕДА (20.03)
15:00 –- МОРЕ ОД ЖИТО (MARE DI GRANO )- 81’
17:30 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА

You May Also Like