Репертоар во Градското кино Милениум 28.2 – 6.3.2019

Репертоар во Градското кино Милениум, во ГТЦ, во периодот 28.2 – 6.3.2019

ЧЕТВРТОК (28.02)
15:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )- 107′
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’- ПРЕМИЕРА
22.00 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

ПЕТОК (01.03)
15:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )- 107′
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’
22.00 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

САБОТА (02.03.)
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)- 3D
13:00 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
15:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’
22.00 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

НЕДЕЛА (03.03)
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)- 3D
13:00 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
15:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’
22.00 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

ПОНЕДЕЛНИК (04.03)
15:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )- 107′
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’
22.00 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

ВТОРНИК (05.03)
15:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )- 107′
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’
22.00 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

СРЕДА (06.03)
15:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )- 107′
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’
22.00 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

You May Also Like