Репертоар Драмски театар 11-17.04.2022

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 11.4.2022 до 17.4.2022 год: ден и час: 12.4.2022 (вторник) | 20:00 претстава: ПТИЦА СО ГЛАВАТА МЕЃУ НОЗЕ

Read more

Репертоар на Драмски театар 25-31.20.2021

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 25.10.2021 до 31.10.2021 ќе можете да ги проследите следните претстави : ден и час: 26.10.2021 (вторник) |

Read more

Репертоар на Драмски театар – Скопје 17-23.2.2020

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 17.2.2020 до 23.2.2020 ќе можете да ги проследите следните претстави: ден и час: 19.2.2020 (среда) | 20:00

Read more

Репертоар на Драмски театар 10 -16.2.2020

На сцената на Драмскиот театар Скопје ќе може да ги погледнете следните претстави од 10.2.2020 до 16.2.2020 : ден и час: 14.2.2020 (петок) |

Read more

Репертоар на Драмски театар Скопје 9-15.12.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 9.12.2019 до 15.12.2019 ќе можете да ги погледнете претставите: ден и час: 13.12.2019 (петок) | 20:00 претстава:

Read more

Неделен репертоар на Драмски театар 21 – 27 октомври 2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 21.10.2019 до 27.10.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави: ден и час: 22.10.2019 (вторник) |

Read more

Репертоар на Драмски театар – Скопје 4-10.3.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 4.3 до 10.3.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави: ден и час: 5.3.2019 (вторник) |

Read more

Репертоар на Драмски театар за 25.2-3.3.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 25.2 до 03.3.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави: ден и час: 28.2.2019 (четврток) |

Read more

Репертоар на Драмски театар Скопје 18.02-24.02.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 18.2. до 24.2.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави: ден и час: 19.2.2019 (вторник) |

Read more

Репертоар на Драмски театар 11-17.02.2019

На сцената на Драмскиот театар Скопје од 11.2. до 17.2.2019 ќе имате можност да ги погледнете следните претстави: ден и час: 12.2.2019 (вторник) |

Read more