Репертоар на Театар „Јордан Х.К-Џинот“ – Велес 26.02 – 02.03.2019

Неделен репертоар на Театар „Јордан Х.К-Џинот“, Велес … • Вторник, 26.02, СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ од Бранислав Нушиќ, режија: Венцислав Ристов, Голема сцена, 20 часот •

Read more