Репертоар во Градското кино Милениум 7.3. – 13.3.2019

Репертоар во Градското кино Милениум, во ГТЦ, во периодот 7.3. -13.3.2019 година…

ЧЕТВРТОК (07.03)
15:00 – ЧЕТИРИ РАЦЕ (FOUR HANDS)- 94’-ПРЕМИЕРА
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’ -ПРЕМИЕРА
22.30 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’

ПЕТОК (08.03)
20.00 -ПИЧ ПРИЧ (НАСТАН)

САБОТА (09.03.)
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)- 3D
13:00 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
15:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
22.30 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’

НЕДЕЛА (10.03)
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)- 3D
13:00 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
15:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’ -ПРЕМИЕРА
22.30 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’

ПОНЕДЕЛНИК (11. 03)
15:00 – ЧЕТИРИ РАЦЕ (FOUR HANDS)- 94’
17:30- АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL) -122’
20:00 – КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’ -ПРЕМИЕРА
22.30 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’

ВТОРНИК (12.03)
15:00 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)- ЗАТВОРЕНА ПРОЕКЦИЈА ЗА НОВИНАРИ)
19:00 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)- ЗАТВОРЕНА ПРОЕКЦИЈА

СРЕДА (13.03)
15:00 – ЧЕТИРИ РАЦЕ (FOUR HANDS)- 94’
19:00 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND)- ЗАТВОРЕНА ПРОЕКЦИЈА
22.00 – КНЕДЛИЧКА (DUMPLIN’)-110’

You May Also Like