Репертоар на кино Милениум 30.05 – 05.06

Репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ, за периодот меѓу 30 мај и 5 јуни 2019 година… ЧЕТВРТОК (30.05) 08:00-17:00 ОРГАНИЗИРАН НАСТАН ОД ФОНД

Read more

Репертоар на кино Милениум 16.05 – 22.05

Репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ, за периодот меѓу 16 мај и 22 мај 2019 година… ЧЕТВРТОК (16.05) 15:00- ДЕВОЈКА (GIRL)- 105’ -Премиера

Read more

Репертоар на кино Милениум од 2.5 – 8.5.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ за периодот од 2ри до 8 ми мај 2019 година… ЧЕТВРТОК (02.05) 15:00-

Read more

Репертоар на кино Милениум 25.4 – 1.5.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на градското кино Милениум, при МКЦ, во Градскиот трговски центар, за периодот од 25 април до 1 мај 2019

Read more

Репертоар во кино Милениум за периодот 18.04-24.04

Репертоар во Градското кино Милениум во Градскиот трговски центар за перодот 18.04-24.04 2019 година… ЧЕТВРТОК (18.04) 15:15-СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’ -ПРЕМИЕРА

Read more

Започнува 22то издание на Скопје филм фестивал со филмот „Втора шанса“

Во среда (17 април), во 20 часот во киното Милениум, започнува годинешното 22ро издание на Скопје филм фестивал со македонската и светска премиера на

Read more

Репертоар во кино Милениум 11-17 април 2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на Градското кино Милениум во периодот меѓу 11-17 април 2019… ЧЕТВРТОК (11.04) 15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’ 17:30 –

Read more

Репертоар за кино Милениум за 4-10 април 2019

Репертоар на градското кино Милениум за периодот од 4 до 10 април 2019 година… ЧЕТВРТОК (04.04) 15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’-ПРЕМИЕРА 17:30 – ДАМБО

Read more

Репертоар на кино Милениум 28.03-03.04 2019

Тековен репертоар за Градското кино Милениум, за периодот меѓу 28 март и 3 април 2019 година… ЧЕТВРТОК (28.03) 15:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ

Read more