Репертоар на кино Милениум 21-27.02.2019

Неделен репертоар во градското кино Милениум за периодот 21-27.02.2019 година…

ЧЕТВРТОК (21.02)
15:00 – ГУЛАБОТ 78’
17:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )- 107′ ПРЕМИЕРА
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК“ (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’ – ПРЕМИЕРА

ПЕТОК (22.02)
15:00 -ГУЛАБОТ 78’
17:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК“ (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

САБОТА (23.02.)
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)- 3D
13:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
17:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК“ (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

НЕДЕЛА (24.02)
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)-3D
13:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
17:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК“ (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

ПОНЕДЕЛНИК (25.02)
15:00 – ГУЛАБОТ 78’
17:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК“ (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

ВТОРНИК (26.02)
15:00 – ГУЛАБОТ 78’
17:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )—107′
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК“ (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

СРЕДА (27.02)
15:00 – ГУЛАБОТ 78’
17:30- ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – КУЌАТА ШТО ЈА ИЗГРАДИ ЏЕК“ (THE HOUSE THAT JACK BUILT) 155’

You May Also Like