Репертоар на кино Милениум 28.03-03.04 2019

Тековен репертоар за Градското кино Милениум, за периодот меѓу 28 март и 3 април 2019 година…

ЧЕТВРТОК (28.03)
15:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ (HELP, I SHRUNK MY PARENTS)-93’-ПРЕМИЕРА
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’- ПРЕМИЕРА
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’- ПРЕМИЕРА

ПЕТОК (29.03)
15:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ (HELP, I SHRUNK MY PARENTS)-93’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

САБОТА (30.03.)
11:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
13:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)
15:00- КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

НЕДЕЛА (31.03)
11:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
13:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)
15:00- КАПЕТАНКА МАРВЕЛ (CAPTAIN MARVEL)-124’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

ПОНЕДЕЛНИК (01.04)
15:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ (HELP, I SHRUNK MY PARENTS)-93’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

ВТОРНИК (02.04)
15:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ (HELP, I SHRUNK MY PARENTS)-93’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

СРЕДА (03.04)
15:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ (HELP, I SHRUNK MY PARENTS)-93’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

You May Also Like