Репертоар на кино Милениум 06-12.02.2020

Тековен неделен репертоар во градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот меѓу 06 до 12 февруари 2020 година… ЧЕТВРТОК (06.02) 15:00- СОНОТ НА КАТРИНА

Read more

Репертоар на кино Милениум 09-15.01.2020

Неделен репертоар на градското кино Милениум во Градскиот трговски центар за периодот меѓу 09 и 15 јануари 2020 година… ЧЕТВРТОК (09.01) 15:00- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО

Read more

Репертоар на кино Милениум 02-08.01.2020

Репертоар за оваа недела на Градското кино Милениум во ГТЦ за периодот помеѓу 2 и 8 јануари 2020 година… ЧЕТВРТОК (02.01) 15:30- ЏУМАНЏИ: СЛЕДНОТО

Read more

Неделен репертоар во кино Милениум од 17 – 23 октомври 2019

Неделен репертоар во Градското кино Милениум, во ГТЦ за периодот 17 – 23 октомври 2019: ЧЕТВРТОК (17.10) 15:00- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF

Read more

Неделен репертоар на кино Милениум 26.09-02.10.2019

Тековен неделен репертоар на градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 26 септември до 2 октомври 2019 година… ЧЕТВРТОК (26.09) 15:00- КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ

Read more

Репертоар на кино Милениум 12.09-18.09.2019

Тековен неделен репертоар на градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 12 до 18 септември 2019 година… ЧЕТВРТОК (12.09) 15:00- ТЕРА ВИЛИ (TERRA

Read more

Репертоар на кино Милениум од 05.09 – 11.09.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на Градското кино Милениум за периодот од 5 до 11 септември 2019 година. ЧЕТВРТОК (05.09) 15:00- ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ

Read more

Репертоар на кино Милениум за 15.08 – 21.08.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на Градското кино Милениум во Градскиот трговски центар, за периодот од 15 до 21 август 2019 година. ЧЕТВРТОК (15.08)

Read more

Репертоар во кино Милениум 18.07 – 24.07.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар во Градското кино Милениум за периодот од 18 до 24 јули 2019 година… ЧЕТВРТОК (18.07) 15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE

Read more

Проекција на краткометражниот филм „И(с)згубени“

Денес (вторник, 28 мај) во Џебното кино во МКЦ – Скопје ќе се одржи проекција на краткометражниот филм „И(с)згубени“ Вечерва (вторник, 28.05.2019) со почеток

Read more