Репертоар на Театар „Јордан Х.К-Џинот“ – Велес 26.02 – 02.03.2019

Неделен репертоар на Театар „Јордан Х.К-Џинот“, Велес …

• Вторник, 26.02, СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ од Бранислав Нушиќ, режија: Венцислав Ристов, Голема сцена, 20 часот
• Среда, 27.02, ТОАЛЕТ ЗА ДАМИ од Родолфо Сантана, режија: Деан Дамјановски, Камерна сцена, 20 часот
• Петок, 01.03, ТЕАТАР ЉУБОВ МОЈА од Валери Петров, режија: Деан Дамјановски, Мала сцена, 20 часот
• Сабота, 02.03, Гостување на студентите по актерска игра од ЕФТА од класата на проф. Мето Јовановски, Мала сцена, 20 часот

Театарот го задржува правото за проемна на репертоарот
Билети во продажба на билетарницата на театарот

You May Also Like