Репертоар во кино Милениум (од 24 јули)

Од понеделник (24.07.2011) нов филм на репертоарот на Градско кино Милениум. Ви ги претставуваме филмовите кои се на програмата: „Хана“ Почеток на претставите: секој

Read more

Кино Милениум – тековен репертоар

Почнувајќи од вчера  (петок, 08 јули 2011 година) нов филм на репертоарот на Градското кино Милениум. Ви го претставуваме репертоарот за во следните денови:

Read more

Женскиот младински хор при МКЦ со уште една успешна турнеја

На VII меѓународен хорски фестивал во Пардубице (Чешка) кој се одржа од 30 јуни до 3 јули 2011 година, Женскиот младински хор при МКЦ

Read more

Тековен репертоар во Градско кино Милениум

Од петок (17.06.2011) нов филм на репертоарот на Градско кино Милениум. Еве што можете да погледнете на програмата: „Јас сум Четвртиот“ Почеток на претставите  

Read more

Премиерата на детската театарска претстава „Концерт“ во МКЦ

Премиерата на детската театарска претстава “Концерт”, ќе се случи во Петок (27.05) во 13.00 часот, во салата на кино Фросина, во Младинскиот културен центар.

Read more

„Ако никој не свири“во кино Фросина

МКЦ и Канал 103 во петок (08.04.2011 година), ќе Ви го претстават филмот „Ако никој не свири“. Филмот на репертоарот на кино Фросина ќе

Read more

„Механичарот“ во кино Милениум од вечерва

Aмериканскиот акционен  трилер „Механичарот“ ( “The Mechanic “ ) со Џејсон Стетхем, од вечерва на репертоарот на Градско кино Милениум, во термините од 20

Read more

Претставата „Аналогии“во МКЦ и ДТЦ

Театар »Семејство бистри потоци«, Србија „Аналогии“ Изведби: 31 март 2011 г. 20:00 ч. – Младински Културен Центар, Скопје 1 април  2011 г. 20:00 ч.

Read more

Средното уметничко училиште го слави својот патронат

Државното средно училиште за применета уметност „Лазар Личеноски“ – Скопје по повод патрониот празник

Read more

Тековен репертоар во кино Милениум

Ви го претставуваме тековниот кино репертоар на Градското кино Милениум. Уживајте во филмовите кои ви се понудени и читајте cOoLTuRa.mk ! 😉

Read more