Тековен репертоар во Градско кино Милениум

Од петок (17.06.2011) нов филм на репертоарот на Градско кино Милениум. Еве што можете да погледнете на програмата: „Јас сум Четвртиот“ Почеток на претставите  

Read more

„Види музика,слушни слика,добиј книга“ утре во Градски парк

Утре вечер (четврток, 16 јуни 2011 година), со почеток во 21:00 часот во Градскиот парк, на зелената површина зад споменикот на Гоце Делчев, по

Read more

Премиерата на детската театарска претстава „Концерт“ во МКЦ

Премиерата на детската театарска претстава “Концерт”, ќе се случи во Петок (27.05) во 13.00 часот, во салата на кино Фросина, во Младинскиот културен центар.

Read more

„Ако никој не свири“во кино Фросина

МКЦ и Канал 103 во петок (08.04.2011 година), ќе Ви го претстават филмот „Ако никој не свири“. Филмот на репертоарот на кино Фросина ќе

Read more

Претставата „Аналогии“во МКЦ и ДТЦ

Театар »Семејство бистри потоци«, Србија „Аналогии“ Изведби: 31 март 2011 г. 20:00 ч. – Младински Културен Центар, Скопје 1 април  2011 г. 20:00 ч.

Read more

Средното уметничко училиште го слави својот патронат

Државното средно училиште за применета уметност „Лазар Личеноски“ – Скопје по повод патрониот празник

Read more

Изложба на Саритa Конеска во МКЦ

Во галеријата на Младинскиот културен центар (МКЦ), на 17 март 2011 година (четврток), во 20:00 часот

Read more

„Азбука и залутани записи“ на Иван Шопов вечер во МКЦ

„Азбука и залутани записи“ на младиот Иван Шопов, победник на „Новите!“ 2010 издание на Темплум, на 15. 03. 2011 година (вторник)

Read more

Интервју: Пред се’ ми е битна почитта [Daz Flow]

Во недела (13 март, 2011 година), со почеток во 16:30 часот, ќе биде промовиран спотот на Daz Flow, заедно со српскиот поп-рок артист Марко

Read more