Репертоар во кино Милениум (од 24 јули)

Од понеделник (24.07.2011) нов филм на репертоарот на Градско кино Милениум. Ви ги претставуваме филмовите кои се на програмата: „Хана“ Почеток на претставите: секој

Read more

Кино Милениум – тековен репертоар

Почнувајќи од вчера  (петок, 08 јули 2011 година) нов филм на репертоарот на Градското кино Милениум. Ви го претставуваме репертоарот за во следните денови:

Read more

Тековен репертоар во кино Милениум

Ви го претставуваме тековниот кино репертоар на Градското кино Милениум. Уживајте во филмовите кои ви се понудени и читајте cOoLTuRa.mk ! 😉

Read more