Премиерата на детската театарска претстава „Концерт“ во МКЦ

Премиерата на детската театарска претстава “Концерт”, ќе се случи во Петок (27.05) во 13.00 часот, во салата на кино Фросина, во Младинскиот културен центар.

Read more

Од вечерва Скопје со нов независен театар

Денеска  Скопје ќе се закити со новиот независен театар  со сопствени простории, “Театра”.  Вечерва со почеток во 20 : 30 ч. преку премиерата на

Read more