Вечерва во Универзална премиера на „Магија еделвајс“

Вечерва,  (30 мај 2011 година, понеделник) на сцената „Кутија“ во Универзална сала, премиерно ќе биде изведена претставата „Магија еделвајс“ работена по текстот „Балканот не

Read more

Тековен кино репертоар во Милениум

Во рамки на термините за проекција на Европски филмови, од понеделник до петок во 15ч. во кино Милениум неделава ќе се прикажува српскиот филм

Read more

Тековен репертоар во кино Милениум

Ви го претставуваме тековниот кино репертоар на Градското кино Милениум. Уживајте во филмовите кои ви се понудени и читајте cOoLTuRa.mk ! 😉

Read more