Bernays Propaganda го промовира во живо албумот „Забранета планета“

Утре (1 март, петок) Bernays Propaganda го промовираат новиот (трет по ред) албум, „Забранета планета“, со концерт во МКЦ. Како гости ќе настапат Culture

Read more

„Ако никој не свири“во кино Фросина

МКЦ и Канал 103 во петок (08.04.2011 година), ќе Ви го претстават филмот „Ако никој не свири“. Филмот на репертоарот на кино Фросина ќе

Read more

Добротворен концерт „Срце за Јапонија“

По повод трагичниот земјотрес и катастрофалниот бран цунами што ја погоди Јапонија и предизвика големи страдања, како и огрoмна материјална штета,  Младинскиот културен центар

Read more