Репертоар во кино Милениум (од 24 јули)

Од понеделник (24.07.2011) нов филм на репертоарот на Градско кино Милениум. Ви ги претставуваме филмовите кои се на програмата: „Хана“ Почеток на претставите: секој

Read more

Кино Милениум – тековен репертоар

Почнувајќи од вчера  (петок, 08 јули 2011 година) нов филм на репертоарот на Градското кино Милениум. Ви го претставуваме репертоарот за во следните денови:

Read more

Тековен репертоар во Градско кино Милениум

Од петок (17.06.2011) нов филм на репертоарот на Градско кино Милениум. Еве што можете да погледнете на програмата: „Јас сум Четвртиот“ Почеток на претставите  

Read more

Тековен репертоар на Градско кино Милениум

„Јас Сум Четвртиот“ Почеток на претставите: 20:00; 22:30 часот Наслов на филмот: „Јас Сум Четвртиот“ Наслов на оригиналот:  “I Am Number Four” Жанр: Акција,

Read more

Автокино на паркингот кај СЦ Борис Трајковски од петок

Oд 20 мај петок, од 22:30 часот, Кино Милениум ја најавува светската премиера на култниот серијал „Пиратите од Карибите 4“ на паркингот на спортскиот

Read more

“Battle: Los Angeles” во кино Милениум

Нов филм на репертоарот на градското кино Милениум. Интересен научно – фанастичен акционен филм, кој вреди да се погледне. „Битка: Лос Анѓелес“ Почеток на

Read more

„Механичарот“ во кино Милениум од вечерва

Aмериканскиот акционен  трилер „Механичарот“ ( “The Mechanic “ ) со Џејсон Стетхем, од вечерва на репертоарот на Градско кино Милениум, во термините од 20

Read more

Тековен кино репертоар во Милениум

Во рамки на термините за проекција на Европски филмови, од понеделник до петок во 15ч. во кино Милениум неделава ќе се прикажува српскиот филм

Read more

Тековен репертоар во кино Милениум

Ви го претставуваме тековниот кино репертоар на Градското кино Милениум. Уживајте во филмовите кои ви се понудени и читајте cOoLTuRa.mk ! 😉

Read more

Тековен репертоар на кино Милениум

Од петок (11.03.2011) нов репертоар на Градско кино Милениум ____________________________________________ „Црниот лебед“ Почеток на претставите 20:00; 22:30 Наслов на филмот: „Црниот лебед“ Наслов на

Read more