„Мирно лето“ на Бит Фест

,,Мирно лето” на Бит Фест –  12 август 2011, петок – филмска вечер во чест на Димитрие Османли – полувековен јубилеј на македонскиот игран

Read more

Утре започуваат „Илинденски денови“ во Битола

Утре, (петок, 29 јули 2011 година) започнува 41. издание на  Фестивалот за народни песни и игри „Илинденски денови “. На првиот фестивалски ден во

Read more

Програма на Бит Фест (вторник, 26 јули)

Денес, (вторник 26 јули 2011) на програмата на Бит Фест – Битола, ќе може да проследите: 20:00 часот НУ Народен театар Театарска претстава ,,Обична

Read more

Acid Triple со огнено шоу во Битола

Огнено незаборавно шоу на Acid Triple – жонглерска група, вечер (понеделник, 25 јули) со почеток во 21:30 часот, на Широк Сокак и на плоштадот

Read more

Денес на Бит Фест (23 јули)

Вечерва (сабота, 23 јули 2011 година) на програмата на Бит Фест ќе може да проследите: 20:00 часот ИАЕСТЕ интернационална вечер – пред Магаза На

Read more

„Ангели од сапуница“, флејта со пијано и документарен филм на БИТ ФЕСТ денес

Денеска, (вторник, 19 јули 2011 година) на програмата на БИТ ФЕСТ ќе може да ги проследите следните културни настани: 20:00 часот НУ Народен театар

Read more