Програма на Бит Фест (вторник, 26 јули)

Денес, (вторник 26 јули 2011) на програмата на Бит Фест – Битола, ќе може да проследите: 20:00 часот НУ Народен театар Театарска претстава ,,Обична

Read more

Започнува фестивалот „Лица без маски“

Со претставата „Комедија дела Баск“ што ни доаѓа од Соединетите Американски држави, во изведба на актерката Иман

Read more