Acid Triple со огнено шоу во Битола

Огнено незаборавно шоу на Acid Triple – жонглерска група, вечер (понеделник, 25 јули) со почеток во 21:30 часот, на Широк Сокак и на плоштадот Магнолија.

Acid Triple е жонглерска група составена од три луди артисти, кои си играат со оган на секој можен начин.

Acid Triple е жонглерска група која активно работи од 2001 година.  Составена од изведувачи кои сакаат екстремни начини на изразување.  Нивните перформанси претставуваат комбинација на жонглирање со оган, акробации и “fire magic”- огнена магија (илузии).

Во 2005 година Acid Triple влегува под закрила на УМКА Битола.  Настапувале низ Црна Гора, Србија, Б и Х, Хрватска, Грција, Романија, Чешка и Луксембург.  Секаде оставајќи уникатен впечаток со екстремниот пристап.  Претстави каде адреналинот расте и кај изведувачите и кај публиката.

Огнено доживување кое сите ги остава без збор.

You May Also Like