Заминете на стручна пракса во странство преку ИАЕСТЕ

ИАЕСТЕ Македонија го започна надворешниот конкурс за платени стручни пракси во странство за сите студенти од техничките факултети при државните универзитети во Македонија. ИАЕСТЕ

Read more

Денес на Бит Фест (23 јули)

Вечерва (сабота, 23 јули 2011 година) на програмата на Бит Фест ќе може да проследите: 20:00 часот ИАЕСТЕ интернационална вечер – пред Магаза На

Read more