Репертоар за кино Милениум за 4-10 април 2019

Репертоар на градското кино Милениум за периодот од 4 до 10 април 2019 година…

ЧЕТВРТОК (04.04)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’-ПРЕМИЕРА
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

ПЕТОК (05.04)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

САБОТА (06.04.)
11:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
13:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

НЕДЕЛА (07.04)
11:00 – ЛЕГО ФИЛМ 2 (THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART )-107′
13:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

ПОНЕДЕЛНИК (08.04)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

ВТОРНИК (09.04)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

СРЕДА (10.04)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ДАМБО (DUMBO)-130’
20:00- ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
22.00 – НИЕ (US)- 116’

You May Also Like