Репертоар во кино Милениум 11-17 април 2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на Градското кино Милениум во периодот меѓу 11-17 април 2019…

ЧЕТВРТОК (11.04)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’ -ПРЕМИЕРА
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’- ПРЕМИЕРА

ПЕТОК (12.04)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

САБОТА (13.04.)
11:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ (HELP, I SHRUNK MY PARENTS)-93’
13:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)
15:00 – ДАМБО (DUMBO)-130’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

НЕДЕЛА (14.04)
11:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ (HELP, I SHRUNK MY PARENTS)-93’
13:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)
15:00 – ДАМБО (DUMBO)-130’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

ПОНЕДЕЛНИК (15.04)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

ВТОРНИК (16.04)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

СРЕДА (17.04)
15:00 –СТУДЕНА ВОЈНА (COLD WAR)-89’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- ВТОРА ШАНСА – СКОПСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

You May Also Like