Репертоар на кино Милениум 16.05 – 22.05

Репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ, за периодот меѓу 16 мај и 22 мај 2019 година…

ЧЕТВРТОК (16.05)
15:00- ДЕВОЈКА (GIRL)- 105’ -Премиера
17:00 – ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 2D
20:00- ЏОН ВИК 3: ПАРАБЕЛУМ (JOHN WICK: CHAPTER 3-PARABELLUM)-130’-Премиера
22.30 – ИЗМАМНИЧКИ (THE HUSTLE) -93’- Премиера

ПЕТОК (17.05)
15:00- ДЕВОЈКА (GIRL)- 105’
20:00- МАРИО (MARIO)- 119’ (во организација на КВИР СКВЕР по повод одбележувањето на 17-ти мај – Меѓународниот ден против хомофобијата, трансфобијата и бифобијата)
22.30 – ИЗМАМНИЧКИ (THE HUSTLE) -93’

САБОТА (18.05)
11:00 – ЧУДЕСЕН ПАРК-85’ (WONDER PARK)-85’
13:00 – ПОКЕМОН : ДЕТЕКТИВОТ ПИКАЧУ (POKEMON DETECTIVE PIKACHU) -104’
15:00- UglyDolls: СОВРШЕНО НЕСОВРШЕНИ -95’
17:00 – ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 2D
20:00- ЏОН ВИК 3: ПАРАБЕЛУМ (JOHN WICK: CHAPTER 3-PARABELLUM)-130’
22.30 – ИЗМАМНИЧКИ (THE HUSTLE) -93’

НЕДЕЛА (19.05)
11:00 – ЧУДЕСЕН ПАРК-85’ (WONDER PARK)-85’
13:00 – ПОКЕМОН ДЕТЕКТИВОТ ПИКАЧУ (POKEMON DETECTIVE PIKACHU) -104’
15:00- UglyDolls: СОВРШЕНО НЕСОВРШЕНИ -95’
17:00 – ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 2D
20:00- ЏОН ВИК 3: ПАРАБЕЛУМ (JOHN WICK: CHAPTER 3-PARABELLUM)-130’
22.30 – ИЗМАМНИЧКИ (THE HUSTLE) -93’

ПОНЕДЕЛНИК (20.05)
15:00- ДЕВОЈКА (GIRL)- 105’
17:00 – ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 2D
20:00- ЏОН ВИК 3: ПАРАБЕЛУМ (JOHN WICK: CHAPTER 3-PARABELLUM)-130’
22.30 – ИЗМАМНИЧКИ (THE HUSTLE) -93’

ВТОРНИК (21.05)
15:00- ДЕВОЈКА (GIRL)- 105’
17:00 – ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 2D
20:00- ЏОН ВИК 3: ПАРАБЕЛУМ (JOHN WICK: CHAPTER 3-PARABELLUM)-130’
22.30 – ИЗМАМНИЧКИ (THE HUSTLE) -93’

СРЕДА (22.05)
15:00- ДЕВОЈКА (GIRL)- 105’
17:00 – ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 2D
20:00- ЏОН ВИК 3: ПАРАБЕЛУМ (JOHN WICK: CHAPTER 3-PARABELLUM)-130’
22.30 – ИЗМАМНИЧКИ (THE HUSTLE) -93’

You May Also Like