Репертоар на кино Милениум од 2.5 – 8.5.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ за периодот од 2ри до 8 ми мај 2019 година…

ЧЕТВРТОК (02.05)
15:00- СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
19:00- ОТВОРАЊЕ НА НЕДЕЛА НА ГЕРМАНСКИ ФИЛМ
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’- ПРЕМИЕРА

ПЕТОК (03.05)
15:00- СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ОСВОЈ МЕ АКО МОЖЕШ (LONG SHOT)- 120’ -Премиера
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’

САБОТА (04.05)
11:00 – ДАМБО (DUMBO)-115’
13:30 – ЧУДЕСЕН ПАРК-85’ (WONDER PARK)-85
15:00- КАРИРАН НИНЏА-81’
17:30 –ОСВОЈ МЕ АКО МОЖЕШ (LONG SHOT)- 120’
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’

НЕДЕЛА (05.05)
11:00 – ДАМБО (DUMBO)-115’
13:30 – ЧУДЕСЕН ПАРК-85’ (WONDER PARK)-85
15:00- КАРИРАН НИНЏА-81’
17:30 –ОСВОЈ МЕ АКО МОЖЕШ (LONG SHOT)- 120’
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’

ПОНЕДЕЛНИК (06.05)
15:00- СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ОСВОЈ МЕ АКО МОЖЕШ (LONG SHOT)- 120’
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’

ВТОРНИК (07.05)
15:00- СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ОСВОЈ МЕ АКО МОЖЕШ (LONG SHOT)- 120’
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’

СРЕДА (08.05)
15:00- СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ОСВОЈ МЕ АКО МОЖЕШ (LONG SHOT)- 120’
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’

You May Also Like