Репертоар во кино Милениум за периодот 18.04-24.04

Репертоар во Градското кино Милениум во Градскиот трговски центар за перодот 18.04-24.04 2019 година…

ЧЕТВРТОК (18.04)
15:15-СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’ -ПРЕМИЕРА
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

ПЕТОК (19.04)
15:00 – СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

САБОТА (20.04)
11:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ (HELP, I SHRUNK MY PARENTS)-93’
13:00 – ЧУДЕСЕН ПАРК-85’ (WONDER PARK)- премиера
15:00 – ДАМБО (DUMBO)-130’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

НЕДЕЛА (21.04)
11:00 – ПОМОШ, ГИ СМАЛИВ РОДИТЕЛИТЕ (HELP, I SHRUNK MY PARENTS)-93’
13:00 – ЧУДЕСЕН ПАРК-85’ (WONDER PARK)
15:00 – ДАМБО (DUMBO)-130’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

ПОНЕДЕЛНИК (22.04)
15:00 – СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

ВТОРНИК (23.04)
15:00 – СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА -100’
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

СРЕДА (24.04)
15:00 – СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ПРОЕКЦИЈА НА ТУРСКИ ФИЛМ (ТУРСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР)
20:00- НЕЗАБОРAВНА ПРОЛЕТ ВО ЗАБОРАВЕНО СЕЛО-110’
22.00 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’

You May Also Like