Репертоар на кино Милениум 25.4 – 1.5.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на градското кино Милениум, при МКЦ, во Градскиот трговски центар, за периодот од 25 април до 1 мај 2019 година…

ЧЕТВРТОК (25.04)
15:00- СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
18:00 – ХУРКУШ (НЕДЕЛА НА ТУРСКИ ФИЛМОВИ)
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D ПРЕМИЕРА
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’- ПРЕМИЕРА

ПЕТОК (26.04)
15:00- СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’

САБОТА (27.04)
11:00 – ДАМБО (DUMBO)-115’
13:30 – ЧУДЕСЕН ПАРК-85’ (WONDER PARK)-85
17:30 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’

НЕДЕЛА (28.04)
НЕРАБОТЕН ДЕН

ПОНЕДЕЛНИК (29.04)
НЕРАБОТЕН ДЕН

ВТОРНИК (30.04)
15:00- СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’

СРЕДА (01.05)
15:00- СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’
17:30 – ХЕЛБОЈ (HELLBOY)- 120’
20:00- ОДМАЗДНИЦИ: ЗАВРШНИЦА (AVENGERS: ENDGAME)- 181’ 3D
23.00 – СКИТНИКОТ ОД ПЛАЖАТА (THE BEACH BUM) -95’

You May Also Like