Репертоар на кино Милениум 30.05 – 05.06

Репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ, за периодот меѓу 30 мај и 5 јуни 2019 година…

ЧЕТВРТОК (30.05)
08:00-17:00 ОРГАНИЗИРАН НАСТАН ОД ФОНД ЗА ИНОВАЦИИ
17:30 – АЛАДИН (ALADDIN) -128’
20:00- ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’ -ПРЕМИЕРА
22.30 – РОКЕТМЕН (ROCKETMAN)- 121’ -ПРЕМИЕРА

ПЕТОК (31.05)
15:00- BORDER (ГРАНИЦА)- 110’-ПРЕМИЕРА
17:30 – АЛАДИН (ALADDIN) -128’
20:00- ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
22.30 – РОКЕТМЕН (ROCKETMAN)- 121’

САБОТА (01.06.)
11:00 – UglyDolls: СОВРШЕНО НЕСОВРШЕНИ -95’
13:00 – ПОКЕМОН : ДЕТЕКТИВОТ ПИКАЧУ (POKEMON DETECTIVE PIKACHU) -104’
15:00- BORDER (ГРАНИЦА)- 110’
17:30 – АЛАДИН (ALADDIN) -128’
20:00- ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
22.30 – РОКЕТМЕН (ROCKETMAN)- 121’

НЕДЕЛА (02.06)
11:00 – UglyDolls: СОВРШЕНО НЕСОВРШЕНИ -95’
13:00 – ПОКЕМОН: ДЕТЕКТИВОТ ПИКАЧУ (POKEMON DETECTIVE PIKACHU) -104’
15:00- BORDER (ГРАНИЦА)- 110’
17:30 – АЛАДИН (ALADDIN) -128’
20:00- ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
22.30 – РОКЕТМЕН (ROCKETMAN)- 121’

ПОНЕДЕЛНИК (03.06)
15:00- BORDER (ГРАНИЦА)- 110’
17:30 – АЛАДИН (ALADDIN) -128’
20:00- ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
22.30 – РОКЕТМЕН (ROCKETMAN)- 121’

ВТОРНИК (04.06)
15:00- BORDER (ГРАНИЦА)- 110’
17:30 – АЛАДИН (ALADDIN) -128’
20:00- ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
22.30 – РОКЕТМЕН (ROCKETMAN)- 121’

СРЕДА (05.06)
15:00- BORDER (ГРАНИЦА)- 110’
17:30 – АЛАДИН (ALADDIN) -128’
20:00- ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
22.30 – РОКЕТМЕН (ROCKETMAN)- 121’

You May Also Like