Репертоар на кино Милениум за 15.08 – 21.08.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на Градското кино Милениум во Градскиот трговски центар, за периодот од 15 до 21 август 2019 година. ЧЕТВРТОК (15.08)

Read more

Репертоар на кино Милениум 08.08 – 14.08.2019

Тековен кино репертоар во Градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 08-14 август 2019 година… ЧЕТВРТОК (08.08) 15:00- ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2

Read more

Репертоар во кино Милениум 25.07 – 31.07 2019

Ви го претставуваме тековниот неделен репертоар на Градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот помеѓу 25 и 31 јули 2019 година… ЧЕТВРТОК (25.07) 15:00-

Read more

Репертоар во кино Милениум 18.07 – 24.07.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар во Градското кино Милениум за периодот од 18 до 24 јули 2019 година… ЧЕТВРТОК (18.07) 15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE

Read more

Репертоар на кино Милениум за периодот од 11.07 – 17.07

Ова е тековниот кино репертоар на Градското кино Милениум, во ГТЦ, за периодот од 11 до 17 јули 2019 година… ЧЕТВРТОК (11.07) 15:00- ТАЈНИОТ

Read more

Репертоар на кино Милениум 13.06-19.06

Тековен репертоар во градското кино Милениум во Градскиот трговски центар за периодот од 13 јуни до 19 јуни 2019 година… ЧЕТВРТОК (13.06) 15:00- АЛАДИН

Read more

Репертоар на кино Милениум 30.05 – 05.06

Репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ, за периодот меѓу 30 мај и 5 јуни 2019 година… ЧЕТВРТОК (30.05) 08:00-17:00 ОРГАНИЗИРАН НАСТАН ОД ФОНД

Read more

Репертоар на кино Милениум 16.05 – 22.05

Репертоар во градското кино Милениум, во ГТЦ, за периодот меѓу 16 мај и 22 мај 2019 година… ЧЕТВРТОК (16.05) 15:00- ДЕВОЈКА (GIRL)- 105’ -Премиера

Read more

Репертоар на кино Милениум 25.4 – 1.5.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на градското кино Милениум, при МКЦ, во Градскиот трговски центар, за периодот од 25 април до 1 мај 2019

Read more

Репертоар во кино Милениум за периодот 18.04-24.04

Репертоар во Градското кино Милениум во Градскиот трговски центар за перодот 18.04-24.04 2019 година… ЧЕТВРТОК (18.04) 15:15-СРЕЌЕН КАКО ЛАЗАРО (HAPPY AS LAZZARO)- 125’ -ПРЕМИЕРА

Read more