Репертоар во кино Милениум 18.07 – 24.07.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар во Градското кино Милениум за периодот од 18 до 24 јули 2019 година…

ЧЕТВРТОК (18.07)
15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’- Премиера
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

ПЕТОК (19.07)
15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

САБОТА (20.07)
11:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86’
13:00 –КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
15:30- ПРИКАЗНА ЗА ИГРАЧКИТЕ 4 (TOY STORY 4)- 100’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

НЕДЕЛА (21. 07)
11:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86’
13:00 –КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
15:30- ПРИКАЗНА ЗА ИГРАЧКИТЕ 4 (TOY STORY 4)- 100’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

ПОНЕДЕЛНИК (22.07)
15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

ВТОРНИК (23.07)
15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

СРЕДА (24.07)
15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

You May Also Like