Репертоар на кино Милениум за 15.08 – 21.08.2019

Ви го претставуваме тековниот репертоар на Градското кино Милениум во Градскиот трговски центар, за периодот од 15 до 21 август 2019 година.

ЧЕТВРТОК (15.08)
15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 -БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
20:00- СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’ -Премиера

ПЕТОК (16.08)
15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 -БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
20:00- СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’

САБОТА (17.08)
11:00 – ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’
13:30 –КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 -БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
20:00- СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’

НЕДЕЛА (18. 08)
11:00 – ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’
13:30 –КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 -БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
20:00- СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’

ПОНЕДЕЛНИК (19.08)
15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 -БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
20:00- СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’

ВТОРНИК (20.08)
15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 -БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
20:00- СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’

СРЕДА (21.08)
15:00- КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 -БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
20:00- СИ БИЛО ЕДНАШ ВО ХОЛИВУД (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD)-161’

You May Also Like