Репертоар на кино Милениум 08.08 – 14.08.2019

Тековен кино репертоар во Градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот од 08-14 август 2019 година…

ЧЕТВРТОК (08.08)
15:00- ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’ -Премиера
17:30 -КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
20:00- БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
22.30 – ПРОЕКТ КОЛИБРИ (THE HUMMINGBIRD PROJECT)- 111’

ПЕТОК (09.08)
15:00- ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’
17:30 -КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
20:00- БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
22.30 – ПРОЕКТ КОЛИБРИ (THE HUMMINGBIRD PROJECT)- 111’

САБОТА (10.08)
11:00 – ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’
13:30 –КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
20:00- БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
22.30 – ПРОЕКТ КОЛИБРИ (THE HUMMINGBIRD PROJECT)- 111’

НЕДЕЛА (11. 08)
11:00 – ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’
13:30 –КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
20:00- БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
22.30 – ПРОЕКТ КОЛИБРИ (THE HUMMINGBIRD PROJECT)- 111’

ПОНЕДЕЛНИК (12.08)
15:00- ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’
17:30 -КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
20:00- БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
22.30 – ПРОЕКТ КОЛИБРИ (THE HUMMINGBIRD PROJECT)- 111’

ВТОРНИК (13.08)
15:00- ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’
17:30 -КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
20:00- БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
22.30 – ПРОЕКТ КОЛИБРИ (THE HUMMINGBIRD PROJECT)- 111’

СРЕДА (14.08)
15:00- ФИЛМОТ НА ЛУТИТЕ ПТИЦИ 2 (THE ANGRY BIRDS MOVIE 2)- 96’
17:30 -КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
20:00- БРЗИ И БЕСНИ: ХОБС И ШО –(FAST&FURIOUS PRESENTS: HOBBS&SHAW) -135’
22.30 – ПРОЕКТ КОЛИБРИ (THE HUMMINGBIRD PROJECT)- 111’

You May Also Like