Репертоар на кино Милениум за периодот од 11.07 – 17.07

Ова е тековниот кино репертоар на Градското кино Милениум, во ГТЦ, за периодот од 11 до 17 јули 2019 година…

ЧЕТВРТОК (11.07)
15:00- ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS)- 86’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’- Премиера
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’ -Премиера

ПЕТОК (12.07)
15:00- ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS)- 86’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

САБОТА (13.07.)
11:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86’
13:00 –ПРИКАЗНА ЗА ИГРАЧКИТЕ 4 (TOY STORY 4)- 100’
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

НЕДЕЛА (14.07)
11:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86’
13:00 –ПРИКАЗНА ЗА ИГРАЧКИТЕ 4 (TOY STORY 4)- 100’
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

ПОНЕДЕЛНИК (15.07)
15:00- ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS)- 86’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

ВТОРНИК (16.07)
15:00- ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS)- 86’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

СРЕДА (17.07)
15:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS)- 86’
17:30 – СТУБЕР (STUBER) -105’
20:00 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
22.30 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

You May Also Like