Репертоар на кино Милениум 13.06-19.06

Тековен репертоар во градското кино Милениум во Градскиот трговски центар за периодот од 13 јуни до 19 јуни 2019 година…

ЧЕТВРТОК (13.06)
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’ ПРЕМИЕРА
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

ПЕТОК (14.06)
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

САБОТА (15.06)
11:00 – ПОКЕМОН : ДЕТЕКТИВОТ ПИКАЧУ (POKEMON: DETECTIVE PIKACHU) -104’
13:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86’
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

НЕДЕЛА (16.06)
11:00 – ПОКЕМОН : ДЕТЕКТИВОТ ПИКАЧУ (POKEMON : DETECTIVE PIKACHU) -104’
13:00 – ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ 2 (THE SECRET LIFE OF PETS )- 86’
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

ПОНЕДЕЛНИК (17.06)
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

ВТОРНИК (18.06)
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

СРЕДА (19.06)
15:00- АЛАДИН (ALADDIN) -128’
17:30 –ГОДЗИЛА: КРАЛОТ НА SВЕРОВИТЕ (GODZILLA: KING OG THE MONSTERS)-131’
20:00- -ЛУЃЕ ВО ЦРНО: ИНТЕРНАЦИОНАЛА (MEN IN BLACK: INTERANATIONAL) -115’
22.00 – ИКС –МЕН МРАЧНИОТ ФЕНИКС (X –MEN: DARK PHOENIX) -113’

You May Also Like