Репертоар во кино Милениум 25.07 – 31.07 2019

Ви го претставуваме тековниот неделен репертоар на Градското кино Милениум во ГТЦ, за периодот помеѓу 25 и 31 јули 2019 година…

ЧЕТВРТОК (25.07)
15:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
17:30 – КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
20:00- ПРОЕКТ КОЛИБРИ –THE HUMMINGBIRD PROJECT 111’-Премиера
22.00 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

ПЕТОК (26.07)
15:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
17:30 – КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
20:00- ПРОЕКТ КОЛИБРИ –THE HUMMINGBIRD PROJECT 111’-
22.00 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

САБОТА (27.07)
11:00 -ПРИКАЗНА ЗА ИГРАЧКИТЕ 4 (TOY STORY 4)- 100’
13:30 –КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
20:00- ПРОЕКТ КОЛИБРИ –THE HUMMINGBIRD PROJECT 111’-
22.00 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

НЕДЕЛА (28. 07)
11:00 -ПРИКАЗНА ЗА ИГРАЧКИТЕ 4 (TOY STORY 4)- 100’
13:30 –КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
17:30 – ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
20:00- ПРОЕКТ КОЛИБРИ –THE HUMMINGBIRD PROJECT 111’-
22.00 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

ПОНЕДЕЛНИК (29.07)
15:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
17:30 – КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
20:00- ПРОЕКТ КОЛИБРИ –THE HUMMINGBIRD PROJECT 111’-
22.00 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

ВТОРНИК (30.07)
15:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
17:30 – КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
20:00- ПРОЕКТ КОЛИБРИ –THE HUMMINGBIRD PROJECT 111’-
22.00 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

СРЕДА (31.07)
15:00- ЧОВЕК –ПАЈАК: ДАЛЕКУ ОД ДОМА (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME)- 129’
17:30 – КРАЛОТ ЛАВ (THE LION KING)- 118’
20:00- ПРОЕКТ КОЛИБРИ –THE HUMMINGBIRD PROJECT 111’-
22.00 – CRAWL (ПЛЕН ) 87’

You May Also Like