Тековен репертоар на Градско кино Милениум

„Јас Сум Четвртиот“ Почеток на претставите: 20:00; 22:30 часот Наслов на филмот: „Јас Сум Четвртиот“ Наслов на оригиналот:  “I Am Number Four” Жанр: Акција,

Read more