Спомени за Борис Трајковски 2011

Утре (сабота, 25 јуни 2011 година) на Градските гробишта Бутел, во Алејата на великаните, високи државни и граѓански делегации ќе положат цвеќе на гробот

Read more

Автокино на паркингот кај СЦ Борис Трајковски од петок

Oд 20 мај петок, од 22:30 часот, Кино Милениум ја најавува светската премиера на култниот серијал „Пиратите од Карибите 4“ на паркингот на спортскиот

Read more

Скопје со нови автобуси

Денес на паркингот пред Спортскиот центар „Борис Трајковски“, беа промовира првите 15 автобуси, кои Владата на Република Македонија ги набави за жителите Скопје. Во

Read more