Автокиното привремено одложено

Со големо жалење принудени сме да ве информираме дека, поради нестабилните и променливи временски услови, и најави за обилен дожд и грмотевици кои ни

Read more

Автокино на паркингот кај СЦ Борис Трајковски од петок

Oд 20 мај петок, од 22:30 часот, Кино Милениум ја најавува светската премиера на култниот серијал „Пиратите од Карибите 4“ на паркингот на спортскиот

Read more