Развој на организираниот јавен превоз во Скопје

Скопје е град кој во континуитет се развива и шири. За жал, промените кои се случуваат не ги прати паралелно во развојот и севкупниот

Read more

Сообраќаен режим за „Скопски маратон 2011“ во недела

Поради одржување на манифестацијата „Скопски Маратон 2011“ на ден 08. 05. 2011 год. (недела) во периодот од 08,00 до 14,00 часот ќе биде променет

Read more

Скопје со нови автобуси

Денес на паркингот пред Спортскиот центар „Борис Трајковски“, беа промовира првите 15 автобуси, кои Владата на Република Македонија ги набави за жителите Скопје. Во

Read more

Зоо Скопје на автобусите на ЈСП

Деновиве низ градот може да се забележат автобуси на Јавното Сообраќајно претпријатие- Скопје (ЈСП), префарбани во егзотични бои со логото на ЈУ Зоолошка градина

Read more