Развој на организираниот јавен превоз во Скопје

Скопје е град кој во континуитет се развива и шири. За жал, промените кои се случуваат не ги прати паралелно во развојот и севкупниот

Read more

Сообраќаен режим за „Скопски маратон 2011“ во недела

Поради одржување на манифестацијата „Скопски Маратон 2011“ на ден 08. 05. 2011 год. (недела) во периодот од 08,00 до 14,00 часот ќе биде променет

Read more