Сообраќаен режим за „Скопски маратон 2011“ во недела

Поради одржување на манифестацијата „Скопски Маратон 2011“ на ден 08. 05. 2011 год. (недела) во периодот од 08,00 до 14,00 часот ќе биде променет

Read more

Последни подготовки пред престојниот Скопски маратон

Утре (петок), 06.05.2011 година, во 11 часот, во Салата за состаноци на кабинетот на градоначалникот на Град Скопје, ќе се одржи конференција за медиуми

Read more

Подготовките за Скопскиот маратон 2011 започнаа

Викендов  на улиците во Прага (Чешка), се трча полумаратонот, на којшто учествува и нашиот најдобро пласиран македонски натпреварувач на минатогодишната полумаратонска трка, во рамките

Read more