Нови автобуси низ Скопје

Денес на паркингот пред спортскиот центар Борис Трајковски беше претставен првиот кинески двокатен автобус, заедно со уште 17 нископодни автобуси од Украина.

Read more

Скопје со нови автобуси

Денес на паркингот пред Спортскиот центар „Борис Трајковски“, беа промовира првите 15 автобуси, кои Владата на Република Македонија ги набави за жителите Скопје. Во

Read more